Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke meeting een geschikte zaal
Voor elke meeting een geschikte zaal

Impressie

Voor elke meeting een geschikte zaal

Zalen

Met maar liefst 13 multifunctionele zalen zal Van der Valk Hotel Schiedam de perfecte locatie zijn voor ieder evenement.
Van een presentatie in een inspirerende bioscoopsetting tot een groot congres in onze plenaire zaal.
Heeft u een speciale vergadering waarbij u zich wil laten inspireren door de omgeving? Dat kan! Geniet van het uitzicht vanuit een van onze twee boardrooms op de 15e etage. Of het nu gaat om een meerdaagse cursus inclusief overnachting, training, nascholing in de avond, workshop of een afsluitend examen; wij bieden ruimschoots mogelijkheden en denken graag met u mee voor een perfecte invulling van uw bijeenkomst. Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Tevens bieden alle zalen mooi daglicht en is er gratis draadloos internet beschikbaar. Vergadert u liever in een hybride vorm? Wij denken graag met u mee!

Heeft u iets te vieren? Vraag dan naar de mogelijkheden in ons restaurant. Er zal namelijk ook een Private Dining room voor maximaal 60 gasten worden geopend in ons restaurant.

Door de centrale ligging in de oksel van de A4/A20 is het hotel gunstig gelegen voor gasten uit het hele land. Met de 420 parkeerplekken, waarvan 40 elektrische laadplekken, op het terrein van Van der Valk Hotel Schiedam, zal er genoeg parkeergelegenheid zijn tijdens uw evenement.
Rotterdam - The Hague Airport is op slechts 12 autominuten gelegen van het hotel. Diverse bus-, tram en metrostations zijn in directe nabijheid, op loopafstand, gelegen. Dus wij zijn ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar.

De zalen zijn vernoemd naar allerlei elementen uit de omgeving Schiedam. Zo halen wij een stukje Schiedam in huis!

Benieuwd naar de inrichting van de zalen? Kijk dan alvast naar onze tekeningen onderaan deze pagina.

Standaard in ons hotel

  • Gratis, ruime parkeergelegenheid
  • 13 multifunctionele zalen
  • Exclusief Rooftop restaurant op de 16e etage
  • Voldoende daglicht en airconditioning
  • Gratis WiFi in het gehele hotel

Zalen

Impressiebeelden