Direct naar de contentDirect naar de footer
In een ongedwongen sfeer genieten
In een ongedwongen sfeer genieten

Impressie

Restaurant

Bewuste, luxe en vooral lekkere gerechten! Dat is het motto in de keuken van Hotel Schiedam. In het hotel vindt allerlei mogelijkheden om zorgeloos te genieten van uw maaltijden en afspraken met de uitstekende aandacht van ons bedienende team.

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner, zowel in buffetvorm als van het á la carte menu. Bent u op zoek naar een gemakkelijkere maaltijd? Onze grab-and-go lounge in de lobby staat voor u klaar met een snelle hap, maar ook om u een ware barista ervaring te bieden. Daarnaast kunt u in onze hotelbar terecht voor heerlijke drinks & bites tot in de late uren.

On top of that kunt u in de toekomst op hoog niveau lunchen en dineren met uitzicht over het stadscentrum en de havens van Rotterdam in ons exclusieve Rooftop Restaurant. Houdt de website en onze social media pagina's in de gaten voor meer informatie.

Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Meer informatie over de verschillende menu's en restaurantactiviteiten vind u in de onderstaande links.

In het à la carte- en live-cooking (ontbijt) restaurant zijn huisdieren niet toegestaan. In de Barista Lounge is uw trouwe viervoeter van harte welkom.

Namens ons gehele team alvast: eet u smakelijk!

Lunch

Lunch

U bent van harte welkom om te genieten van een á la carte lunch in ons restaurant! Voor zowel formele als informele bijeenkomsten verwelkomen wij u graag in het sfeervolle restaurant van ons hotel.
Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag, met een uitgebreid buffet. Dagelijks presenteren wij een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet en geniet u van de kwaliteit en variatie die u van Van der Valk gewend bent.
Diner

Diner

In ons stijlvolle restaurant kunt u heerlijk genieten van het diner. Het à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance met de meest smaakvolle gerechten. De keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
81 beoordelingen
Theo
Hotel Schiedam 
De lire cooking was boven verwachting!

De gerechten waren met zorg bereid en keurig gepresenteerd. Er was een prettige sfeer en geen lange rijen bij de gerechten. Bij de amuses was weinig animo bij de balletjes. Gegevens kassabon tafel 204 bediend door Mila (31440)